Üdvözöljük a Magyar Turbó Kft. weboldalán!

Cégünk 1995-től foglalkozik turbófeltöltők javításával. Az eltelt évek folyamatos fejlesztésének köszönhetően a 2004. évben megkaptuk a Garrett turbófeltöltő gyár által gyártott termékek forgalmazási és szervízelési jogát. A Garrett által javasolt ill. elfogadott gépekkel végezzük a felújítást, ill. a felújított turbófeltöltők próbapadi ellenőrzését. Cégünk által felújított turbófeltöltők kizárólag eredeti a típusnak megfelelő gyári alkatrészek felhasználásával a gyári technológia pontos betartásával a forgórészek nagypontosságú kiegyensúlyozásával történik. 2010-től megkaptuk a Turbósmart termékeinek forgalmazási jogát. A Turbosmart 1997-ben lett alapítva az ausztráliai Sydney-ben és a turbófeltöltés kiegészítő elemeit gyártja verseny és utcai célokra egyaránt. Ma már a világ 50 országában köztük Magyarországon is elérhetőek. Benzin nyomás szabályzók, szilikon tömlők, turbónyomás szabályzók, lefuvó szelepek, wastegatek. Ezek a termékek világszinvonalat képviselnek, hiszen a legrangosabb amerikai versenyzők visszajelzései alapján lettek tervezve a tartósság és a megbízhatósági szempontok alapján. A Magyar Turbo KFT. újabb lehetőséget kínál a motorépítőknek a GTX-R turbófeltöltők által. Ez újabb bizonyíték, hogy  a technikai evolúció soha nem áll meg. A Garrett kifejlesztette a kompresszor kerekek új generációját mely a kerék geometriának köszönhetően 10% nyomásarány növekedést és 10% tömegáram növekedést okozott. A technikai információkban bővebben tájékozódhatnak erről az újdonságról. 2012-ben cégünk kiemelt értékesítője lett a Garrett Teljesítmény feltöltőknek. Raktárkészletünk kialakításakor törekedtünk arra, hogy az összes golyós csapágyas turbófeltöltő mellett a teljes GTX és GTW család is azonnal elérhetővé váljon ügyfeleink részére. Nagy várakozás után 2013-ban cégünk teljesítmény méréssel bővítette szolgáltatási körét. A Land & Sea gyártmányú „Pro 3000 AWD Axle-Hub- Dyno kit” teljesítmény mérő paddal utcai és verseny autók teljesítményét tudjuk mérni, akár 3000 lóerőig! Oldalunkat igyekeztünk úgy összeállítani, hogy leendő megrendelőink pontos képet kapjanak a munkánkról, annak minőségéről, kereskedelmi tevékenységéről. A technika iránt érdeklődők érdekes információkhoz jutnak a javítási fázisokról, a turbófeltöltők működéséről.

Gédra János
MAGYAR TURBÓ KFT.
Facebook


Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett.

Tovább...


Eddigi pályázataink!

A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. 

Tovább...


Turbo technológia (alap):

A motorteljesítmény arányos azzal a levegő és üzemanyag mennyiséggel, amely be tud jutni a hengerekbe. Mindent egyenlőnek tekintve, a nagyobb motorok több levegőt áramoltatnak.

Tovább...

 

     
  
   


    
   

 

 

© 2015 Magyar Turbó Kft. Minden jog fenntartva!