Garrett ® G Sorozatú turbófeltöltők

Soha nem gondoltuk volna, hogy egy kis csomagból ilyen teljesítményt lehet nyerni. Ezt a makulátlan előéletű terméket az autóversenyzés rajongók kemény magjának igényeihez szabták, miközben egyetlen kis csomagban élenjáró teljesítményt képes biztosítani az ipar területén is. 

 

Egy kanyarral a verseny ellőtt – A legnagyobb teljesítményű kisházas turbófeltöltő a piacon

A G sorozatú G25-550 és G25-660 turbófeltöltők kompatibilisek 1,4L – 3,0L-es motor lökettérfogatokkal, és képesek maximum 550 és 660 lőerőt előállítani. A G sorozatú 25-ös turbófeltöltők kisebbek, és felülmúlják az összes összehasonlítható terméket a piacon.
Az új kompresszor és turbina aerodinamika kombinálása a magas hőmérsékletnek ellenálló anyagokkal lehetővé tette a mérnökök számára, hogy kitolják a teljesítményhatárokat.  

Az új név az iparvezető technológia és innováció új generációját jelzi. 

A név megértése:
G25-550

G jelzi a 81 éves Garrett® örökséget.
A 25 a ház méretének besorolására utal.
A fennmaradó három számjegy a turbófeltöltő maximális lóerő besorolását mutatja (vagyis 550).

 

Kompresszor aerodinamika


A kovácsolt, teljes mértékben gépi megmunkálású kompresszorkerék és az új aerodinamika növeli a maximális teljesítmény kihozatalt és nyomásfokozást. A CFD (számítógépes folyadék dinamika) segítségével tervezett kompresszor növeli a légáramlást max. 15%-kal a 60mm-es és 30%-kal a 67mm-esnél, 79-80% hatásfok mellett. (A GTX GenII-höz képest)
A széles kompresszor jelleggörbe nagyobb üzemi tartományt jelent, ami sokféle jármű elrendezést tud támogatni.


Rendelkezésre áll szabványos forgásirányban és visszafelé forgásirányban azon rajongók számára, akik a tökéletes ikerturbó beszerelést akarják, vagy akik az egyszeres, visszafelé forgásirányú turbót akarják olyan alkalmazásokhoz, amelyeknél korlátozott a beszerelési lehetőség.

A kompresszorház teljes mértékben gépi megmunkálású portokat tartalmazó védőburkolat, amely segít csökkenteni a kompresszor erős fordulatszám-ingadozását.

A teljes mértékben gépi megmunkálású fordulatszám érzékelő csatlakozónyílás lehetővé teszi a rajongóknak, hogy mérjék a turbófeltöltő tengelyének fordulatszámát, ami kulcsfontosságú tényező az ideális üzemi feltételek kialakításában. Az új fordulatszám érzékelő könnyen beszerelhető, és nem szükséges beállítani a hosszhoz, mint az előző érzékelőket. Egyszerűen vegye ki és tömítse, majd helyezze be az új fordulatszám érzékelőt, és húzza meg a csavart. Az új fordulatszám érzékelőt külön értékesítjük, és nem kompatibilis a GT és GTX szenzorokkal az új kivitel és méretezés miatt.

A kompresszorház és a talplemez közé helyezett O-gyűrű csökkenti a szivárgás lehetőségét.

 


Középrész

1.    Az új, egy darabból készült középrész és talplemez növeli a tartósságot és a termékbiztonságot azáltal, hogy csökkenti a turbófeltöltővel kapcsolatos hibalehetőségeket. A középrész és a turbinaház közötti V-pántolás 360 fokos elfordulást tesz lehetővé, amikor a Garrett® wastegate (megkerülő szelep) nélküli turbinaházakkal szerelik.

Vízhűtő köpeny

A négy nagy vízhűtő köpeny csatlakozónyílás növeli a hűtőkapacitást, és lehetővé teszi a rajongóknak, hogy a saját igényeikhez igazítsák a hűtőcsatorna nyomvonalát. A turbófeltöltő két -6AN vízszerelvénnyel és két tömítődugóval van ellátva. *Ajánlatos a hűtőcsatornákat a ház ellenkező oldalain elhelyezni.

 

Olajcsatorna

Az egyszakaszos olajcsatorna a nyomás alatt lévő olajat az új olajüregbe irányítja, ami megfelelő csapágykenést biztosít a csapágyház mindkét oldalán.

Mindegyik turbófeltöltő tartalmaz (1) -4AN olaj fojtószelepet, amely 1 mm-es nyílással rendelkezik, hogy biztosítsa a turbóhoz javasolt 40psi olajnyomást.

 Forgó egység – páros dugattyúgyűrűk

A rövidebb csapágyház lehetővé teszi, hogy páros dugattyúgyűrűket építsünk be a tengely-kerék részegység mindkét oldalán. Ez csökkenti az olajszivárgás valószínűségét a középrésztől a kompresszorházhoz és/vagy a turbinaházhoz vezető tömítéseknél.

 

Turbinakerék aerodinamika

A turbinakerék teljesen új aerodinamikával rendelkezik az áramlás és a feltöltés (nyomásfokozás) javítása érdekében. Az új turbinakerék Mar-M szuperötvözetből készül, és képes maximum 1050 Celsius fokos kipufogógáz hőmérsékleteket is kezelni.

Az új turbinakerék 15-20%-kal nagyobb áramlást biztosít, mint a GTX, és a csúcshatásfoka 74%.

 

Turbinaházak

Az összes G sorozatú turbinaház rozsdamentes acélból készül a maximális tartósság és az 1050 Celsius fokos hőmérsékletállóság érdekében.

A belső megkerülő szeleppel (wastegate-tel) ellátott házak kompaktak, hatékonyak és maximális elkerülő nyílás mérettel készültek, hogy csökkentsük a nyomás-kúszást és jobb nyomásszabályozást biztosítunk.

A turbinaházak rendelhető különféle megkerülő szelepes vagy megkerülő szelep nélküli, nyitott csigavonalú, T25 és V-pántos konfigurációkban, így ügyeljen rá, hogy az Ön alkalmazásához megfelelő alkatrészt rendelje meg.


Örömmel számolunk be, hogy 2017-től megkaptuk a Mitsubishi turbófeltöltők magyarországi forgalmazásának jogát.

Már ebből a típusból is közvetlen a gyártótól kapjuk a feltöltőket és az alkatrészeket. Így már gyorsabban és versenyképes árakon tudjuk kiszolgálni vevőinket ebből a nagy múltú márkából, amely nagy választékban gyárt feltöltőket diesel és benzines OM alkalmazásokhoz, mind a versenysport számára. 

 

Megérkeztek az új Garrett GTX Gen II turbófeltöltők

 Az összes ÚJ Small Frame Gen II GTX sorozatú turbófeltöltő

A Garrett by Honeywell izgatottan jelenti be Gen II GTX sorozatú turbófeltöltőinek kibocsátását. A GTX2860R, GTX2867R, GTX3071R, GTX3076R, GTX3576R, valamint a GTX3582R tartozik ebbe a kibocsátásba. A GTX Gen II vonalon egy nagy levegő kompresszorkerék frissítést végeztek, ami az előző változatnál 20 %-kall nagyobb teljesítményt nyújt.

 

 A GTX Gen II kompresszorkerekeket tervezését a Honeywell tulajdonában lévő számítógépes szimulációs technológiával végezték a CFD analízisre fókuszálva a kerék kialakítás optimalizálásához, hogy maximális hatékonyságot és tömegáramlást érjenek el minden egyes turbófeltöltőnél. Minden GTX Gen II turbófeltöltő képes nagyobb levegő tömegáramlásra, szélesebb kimenő teljesítményt biztosítva a rajongók számára a gépjármű tuningolásakor. A 8mm kettős kerámia golyóscsapágy kosár optimális turbó választ és megbízhatóságot nyújt a tengelymozgás csökkentése miatt.

 The Gen II GTX sorozatú turbófeltöltők teljesen megmunkált kompresszor bevezetést, teljesen megmunkált kompresszor kivezetést és teljesen megmunkált szellőzőnyílásokkal ellátott borítást kínálnak.

 

 Egy az új javított kompresszorkerék nagy áramlási kialakításához tökéletesen illeszkedő vadonatúj kompresszorházat is hozzáadtunk. A Gen II kompresszorházak nem cserélhetők a Gen I kompresszorkerekekkel; azonban az összes Gen II turbófeltöltőt az egyenértékű GT és GTX Gen I termékekkel cserélhetőre alakítottuk ki.

 Az új kompresszorházat teljesen megmunkált, a (külön árusított) Garrett by Honeywell fordulatszám érzékelőt fogadó fordulatszám érzékelő porttal szerelték fel. Ez a funkció lehetővé teszi a beállítók számára a meglévő működési körülmények megértését, ami fontos a turbófeltöltő finombeállításakor a leghatékonyabb működési körülmények eléréséhez. A fordulatszám érzékelő port bedugaszolva érkezik a gyárból és egy 5 mm-es imbuszkulccsal levehető, amikor készen áll a fordulatszám érzékelő egység felszerelésére.

 

 Az összes Gen II GTX sorozatú turbófeltöltő kompatibilis a meglévő GT és GTX turbinaház készletekkel. A Gen II turbófeltöltők csak a Garrett by Honeywell jogosult forgalmazó központjain keresztül érhetők el. Kérjük, látogassa meg honlapunkat, www.TurboByGarrett.com a további részletekhez.

Vadonatúj fordított forgású GTX Gen II turbófeltöltők

 

A GTX Gen II fordított forgású turbófeltöltők a Garrett by Honeywell legújabb termékei. Négy méretben érhetők el: a GTX3071R, GTX3076R, GTX3576R, és GTX3582R fordított forgású turbófeltöltők ideálisak ikerturbóhoz, V-motorosalkalmazásokhoz és olyan gyártók számára, akik tökéletes szimmetriát akarnak megjeleníteni a motortérben. A fordított forgású turbófeltöltők használható egyedi turbóalkalmazásokhoz is, ahol a csomagolás is kérdéses.

 

 

A kompresszorkerék az óramutató járással ellentétes irányban forog, míg a kompresszorkivezetés balra vezeti a levegőt, emiatt a komponensei nem cserélhetők a Gen 1 vagy Gen II szabványforgású termékekkel.

Az új GTX Series Gen II kompresszorkerék funkcióit a Honeywell tulajdonában lévő számítógép szimulációs technológiával tervezték, a fordított forgású turbófeltöltők nagyobb levegő tömegáram létrehozására képesek, nagyobb kimeneti teljesítménytartományt lehetővé téve a rajongók számára. A fordított forgású turbófeltöltőket Gen II szabványforgású turbófeltöltőkkel kell párba állítani nem ajánlott az illesztés egy Gen I turbófeltöltővel, mivel a nagyobb teljesítményérték motor vagy más mechanikus meghibásodáshoz vezethet.

 

Ráadásul, a fordított forgású turbófeltöltők teljesen megmunkált kompresszor bevezetést, teljesen megmunkált kompresszor kivezetést és teljesen megmunkált szellőzőnyílásokkal ellátott borítást kínálnak.

 Az új kompresszorházakat teljesen megmunkált, a (külön árusított) Garrett by Honeywell fordulatszám érzékelőt fogadó fordulatszám érzékelő porttal szerelték fel. Ez a funkció lehetővé teszi a beállítók számára a meglévő működési körülmények megértését, ami fontos a turbófeltöltő finombeállításakor a leghatékonyabb működési körülmények eléréséhez. A fordulatszám érzékelő port bedugaszolva érkezik a gyárból és egy 5 mm-es imbuszkulccsal levehető, amikor készen áll a fordulatszám érzékelő egység felszerelésére.

 A fordított forgású turbófeltöltők speciálisan kialakított turbinaházzal rendelkeznek a 0,61, 0,83, és 1,01 A/R értéktől kezdődő mérettartományban. A fordított forgású turbófeltöltők csak a Garrett by Honeywell jogosult forgalmazó központjain keresztül érhetők el. Kérjük, látogassa meg honlapunkat, www.TurboByGarrett.com a további részletekhez.

 

Most elérhető: Mid-Frame 1000 HP GTX3584RS turbófeltöltő

 

A Garrett by Honeywell, izgatottan jelenti be legújabb turbófeltöltőnk, a GTX3584RS kibocsátását. A piacon kapható egyetlen mid-frame turbófeltöltő képes 550-1000 lóerő teljesítményt produkálni a 2,0L - 5,5L motorokkal. A GTX3584RS egy tiszta lappal induló termék számos a rajongóknak szánt új funkcióval.

 

 

Egy vadonatúj nagy teljesítményű turbinakerék a kipufogógázok a GT és GTX turbinakerék kialakításoknál nagyobb, hatékonyabb áramlási értékét biztosítja. Az új turbinakerék kialakítás nagyobb kipufogógáz áramlást tesz lehetővé, ami a korábbi kialakításokkal összehasonlítva növeli az aerodinamikai hatékonyságot. Új csúcsáramlású saválló acél turbinaház segít a visszaható nyomás csökkentésében és 0,83, 1,01, és 1.21 A/R mérettartományokban érhető el.  Ezek a kompakt turbinaházak egyedül a GTX3584RS-hez állnak rendelkezésre, vagyis nem cserélhetők más GT/GTX35 termékekkel az új turbinakerék miatt.

 

Az új tízlapátos GTX Gen II kompresszorkerék tervezését a Honeywell tulajdonában lévő számítógépes szimulációs szoftverrel végezték, biztosítva a GTX3584RS számára a nagyobb levegő tömegáram létrehozását, szélesebb kimenő teljesítményt biztosítva a rajongók számára a gépjármű tuningolásakor. Egy nagyobb, 0,72 A/R kompresszorház lehetővé teszi a sűrített levegő többi mid-frame turbófeltöltőnél hatékonyabb motorba áramlását. A 8mm kettős kerámia golyóscsapágy kosár optimális turbóválaszt és megbízhatóságot nyújt a tengelymozgás csökkentése miatt. A V-band bilincs és a tömlőcsatlakozás a kompresszorkivezetésnél most ajánlott opciók, ezért ügyeljenek a megfelelő alkatrészszám kiválasztására a rendelésnél.

 

 

A GTX3584RS turbófeltöltő teljesen megmunkált kompresszor bevezetést, teljesen megmunkált kompresszorkivezetést és teljesen megmunkált szellőzőnyílásokkal ellátott borítást kínál.

Az új kompresszorházat teljesen megmunkált, a (külön árusított) Garrett by Honeywell fordulatszám érzékelőt fogadó fordulatszám érzékelő porttal szerelték fel. Ez a funkció lehetővé teszi a beállítók számára a meglévő működési körülmények megértését, ami fontos a turbófeltöltő finombeállításakor a leghatékonyabb működési körülmények eléréséhez. A fordulatszám érzékelő port bedugaszolva érkezik a gyárból és egy 5mm-es imbuszkulccsal levehető, amikor készen áll a fordulatszám érzékelő egység felszerelésére.

 

A GTX3584RS turbófeltöltőt szerelési készletként árusítjuk, ami a super core és a turbinaház egy egységként történő eladását jelenti.

A GTX3584RS turbófeltöltők csak a Garrett byHoneywell jogosultforgalmazó központjain keresztül érhetők el. Kérjük,látogassa meghonlapunkat,www.TurboByGarrett.comatovábbi részletekhez.

 

A Facebook fülön kattintással, lájkoljon minket a Facebook oldalon. 

 

  • További termékinformációérhető el a www.TurboByGarrett.comcímen

  • Kövessen és lájkoljon minket a közösségi médiában @TurboByGarrett @TurboLife

  • Kövesse a Honeywell Transportation Systems (szállítási rendszereket)a Twitteren @Honeywell_Turbo

 

 

Bárhol is van a világon, soha nincs messze egy Garrett® turbófeltöltő!

 

Mindannyian példát vehetünk a Zengő Motorsport csapatának szakmai hozzáértéséből, kitartásából, szorgalmából és profizmusáról. Büszkék vagyunk, hogy a 2015-ben is, a világ egyik legkiválóbb WTCC csapatának a támogatói lehetünk. A Magyar Turbo Kft. minden kedves megrendelője méltán érezheti, hogy a Zengő Motorsport sikereinek részese.

HAJRÁ ZENGŐ MOTORSPORT! HAJRÁ NORBI!

Ami Michelisz Norbit a dobogós hely felé segíti:Zengő csapat, Michelisz Norbi tudása,Honda,Garrett turbófeltöltő és az egyedül álló Szurkoló tábor.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  

Garrett Eredeti Felújított Turbófeltöltő

Tökéletes illeszkedés a 7éves vagy annál idősebb járművekhez.

 A Honeywell bemutatja a „Garrett Original Reman” felújított túrbók új termékskáláját, amelyeket szakszerűen felújítottak az OE specifikációja szerint.

 

Eredeti felújított turbó ígérete:
Minden Garrett által felújított turbó az alábbiak szerint készül.

· Azonos szabványok szerint ellenőrzik, mint az eredeti új alkatrészeket, az eredeti gyártási és méret tűrési előírásoknak megfelelően.

· Összeszerelés előtt, újra kiegyensúlyozzák és kalibrálják, azonos szabványok szerint, mint az új alkatrészeket.

· Minden felújított turbót egyedileg áramlási padon beállítják és ellenőrzik, pontosan úgy, mint az új turbókat.

· Minden esetben új csapágy rendszer, új geometria rendszer,új kompresszorkerék, tengely stb. kerül a túrbókba.

· A felújított turbót ellátnak minden olyan új összetevővel, amely az eredeti tervezés és gyártás során módosult.

„ A Garrett márka egyet jelent a minőséggel, a teljesítménnyel és a megbízhatósággal – most már a felújított turbó termékskálánkkal ugyanezeket az értékeket visszük a globális után gyártott piacra.” mondta Olivier Rabiller a Honeywell Transportation System Aftermarket alelnöke és vezérigazgatója. Turbó cserekor, különösen a technológiailag kifinomult Garrett VNT™ termékek esetében, nem kell felvállalni a gyenge teljesítményt, vagy a motor károsodásának kockázatát, amelyet a nem eredeti, rosszul összeszerelt alkatrészek használata eredményezhet. A „Garrett Original Reman”-nal másik lehetőséget biztosítunk egy érett termékcsalád lehető legjobb támogatására. A Garrett VNT™ túrbók felépítésének precizitását az összetevők tűrése biztosítja, mely csupán 4mikron, egy porszem mérete vagy az emberi hajszál vastagságától 17-szer kisebb méretű, a fordulatszáma pedig elérheti a 250 000 rpm-et is. Mivel az eredeti turbótervező, a Honeywell kihasználva egyedülálló technikai tudását és gyártási szakértelmét, olyan egységeket szállít a Garrett-nek, amelyek megfelelnek a motorvezérlő rendszer követelményeinek és a kipufogógáz kibocsátási szabványoknak az eredeti összeszerelési, kalibrálási és kiegyensúlyozó folyamatok segítségével újragyártott feltöltőkre. Oliver Rabiller még hozzáteszi: „Egy Garrett felújított turbó, amelyben minden benne van – műszaki szakértelem és támogatás, ugyanolyan garanciát jelent, mint egy új Garrett ®turbófeltöltő – és nyugalmat, amelyet a világvezető turbó technológiája nyújt.”http://garrettbyhoneywell.com/products/garrett-original-reman/

Országok melyekben rendelkezésre álnak a Garrett Original Reman turbófeltöltők: Austria, Czech republic, France, Germany, Hungary, Ireland, Italy, Luxemburg, Netherlands, Poland, Portugal, Romania, Spain, Sweden, United Kingdom

 

Felújított szám # Megegyezés IAM szám #

454231-9010S

454231-5010S

708639-9010S

708639-5010S

709836-9004S

709836-5004S

712766-9002S

712766-5002S

713672-9006S

713672-5006S

713673-9006S

713673-5006S

755042-9003S

755042-5003S

768329-9001S

768329-5001S

802418-9001S

802418-5001S

717858-9009S

717858-5009S

724930-9009S

724930-5009S

 

Öt kérdés Clement De Valon felé

Mivel a Honeywell piacra dobja a „Garrett Original Reman” turbó termékskálát, Clement de Valon, a Global Aftermarket igazgatója kifejti, hogy mi áll az újragyártott termékek fellendülésének hátterében.

Hogyan és miért, dobja a Honeywell piacra a „Garrett Original Reman” turbókat?

Európában gyorsan növekszik a 7 évesnél vagy annál öregebb gépkocsik állománya– ennek a kategóriának a szerelési bázisa évente 17%-kal nő. Lehetőséget biztosítunk termékforgalmazóink és az ügyfeleik számára, hogy a „Garrett Original Reman” turbó termékskálával bekapcsolódjanak ebbe a piacba. Az idősebb autók alacsonyabb maradványértékkel bírnak, és mi biztosítani szeretnénk ezen járművek tulajdonosainak azt a lehetőséget, hogy felújított OE turbót szereltessenek az autójukba, amely minőséget és megfizethetőséget jelent.

Miben különböznek a „Garrett Original Reman” turbók más felújított túrbóktól?

A „Garrett Original Reman” termékskála az egyetlen a piacon, amely minőségbiztosított OE ellenőrzést, vizsgálatot, összeszerelést és gyártási folyamatokat kínál. Minden turbót ugyanazokkal a specifikációkkal egyensúlyoznak ki és kalibrálnak, mint az eredeti új alkatrészeket. A gyártás során új eredeti cserealkatrésszel ellátva, egyedileg beállítva áramlási padon, pontosan úgy, mint az új túrbók. A Garrett ® márka támogatásával a „Garrett Original Reman” turbók ugyanolyan garanciát kapnak, mint egy új turbó.

A fogyasztók mikor válasszanak eredeti Garrett turbókat , és mikor érdemes inkább a „Garrett Original Reman” turbók mellett dönteniük? A „Garrett Original Reman” termékskála középpontjában, a 7 éves vagy annál öregebb autók állnak, ahol a csere költségei, a gépjármű értékéhez képest az egyik legfontosabb szempontot jelentik. Úgy látjuk, hogy ezen a piaci szegmensen a felújított turbóink sikeresek lesznek.

Hogyan juthatunk „Garrett Original Reman” turbókhoz és milyen gépkocsikhoz alkalmazható?

A „Garrett Original Reman” turbók a forgalmazói hálózatunkon keresztül érhetőek el Európa-szerte, és kezdetben 36 féle számot kínálnak, amely több mint 100 gépkocsi típushoz használható – majd terveink szerint a termékkínálat 2014-ben 65 alkatrészszámra fog bővülni.

Mit tesz a Honeywell, hogy sikeressé tegye a „Garrett Original Reman” termékskálát a piacon?

Beruháztunk az Egyesült Királyságban egy csak ezt a célt szolgáló gyártóüzembe, hogy OE-minőségellenőrzött „Garrett Original Reman” termékskálát szállítson be, és erőteljes eljárásokat vezettünk be, hogy biztosítsuk a beszállítás folyamatosságát. Ez az első alkalom, hogy egy OE turbógyártó ilyen nagy léptékű felújítási tevékenységgel foglalkozzon az Európai piacon. Ezen kívül nagyfokú marketing kampányt indítottunk, hogy segítsük a forgalmazóinkat és az ügyfeleinket, hogy kihasználhassák ezt a nagyszerű lehetőséget.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

   

Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

 

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett. Eleinte a Zengő Motorsport Zengő Zoltán versenyzői pályafutását támogatta az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokságban, ennek eredményeként Zengő 1998-ban abszolút bajnoki címet nyert legendás Mercedes DTM Evo-jával. A kezdeti évek után a csapat kiterjesztette tevékenységi körét, és a hazai autósport meghatározó szereplője lett.

 

Számunkra fontos a fair play, a felkészültség, a kitartás és a profizmus. Ez mind jellemzi a Zengő Motorsport csapatát, ezért méltán vagyunk büszkék, hogy együttműködhetünk e kiváló csapattal, és szurkolunk, hogy továbbra is sikeresek legyenek versenyeiken.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

AZ ÉV LEGJELENTŐSEBB SZAKMAI ÖSSZEJÖVETELE! AZ ÉV LEGJELENTŐSEBB SZAKMAI ÖSSZEJÖVETELE!

 

2011. november 10-12. ismét megrendezésre kerül az év legjelentősebb szakmai kiállítása a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „B” pavilonjában. A nemzetközi járműipari szakkiállítás alkalmával ismét egy helyen és azonos időben hozza össze a háttéripar jelenlegi és jövőbeli szereplőit. A kiállítás címe Autótechnika Ma És Holnap! egy szóval nemcsak a szakmai közönségnek szól, (szinte már kötelezően) de a technika iránt érdeklődőknek is sok érdekes információt nyújt. A Magyar Turbo KFT. a GARRETT turbófeltöltők és a Turbosmart termékeinek magyarországi forgalmazója e két világhírű termékkel szerepel a kiállításon. A közkedvelt Garrett turbófeltöltők legújabb szenzációja a GTX-R turbófeltöltő remélhetőleg megérkezik a kiállításra, és be tudjuk mutatni ezt a remekművet. Standunkon 12-én szombaton Kiss Pál Tamás lesz a vendégünk, a kiváló autóversenyző, aki az idei GP3 versenysorozatot teljesítette nagyszerű eredménnyel. Várjuk kedves vendégeinket akár baráti beszélgetésre, üzleti tárgyalásra, a technikai sport rajongókat, vagy csak a technika iránt érdeklődőket. Igyekszünk olyan élménnyel szolgálni, ami mindenki hasznára lesz.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

„Apu Kezdődik! Apu Kezdődik!” Kezdődik! Kezdődik! Kezdődik! Kezdődik! Kezdődik! Kedődik! Kezdődik! Kezdődik!

 

A Talmácsi Motorsport és a Sportime Magazin 2011 március 11-13. között rendezi meg az II. Autó+Motor+Sport EXPO elnevezésű kiállítását a tradicionális kőbányai vásárváros a Hungexpo területén a "G" pavilonban, közel 10.000 m²-en.

Az év első és legnagyobb auto-motor show rendezvénye, mely kiváló alkalom az unalmas téli napok elűzésére, és új lehetőségek a 2011-es év céljainak eléréséhez, tartalmas és vidám megéléséhez. Talán furán hangzik, de aki ellátogat a Bánkuti Motorsport standjára, az rögtön képbe lesz, hiszen itt található a Magyar Turbo KFT. a Garrett turbófeltöltők és a Turbosmart magyarországi képviselete, Kárászy lengéscsillapító specialistaKoni képviselet, Laczkó Tibor a Magyarországon egyedülálló kerékagyra szerelhető Rototest teljesítménymérő, tuning és verseny beállításokra alkalmas padot mutatja be, és még több kiváló kiállító. Ezek mind segítenek céljaink elérésében és a technika szerelmeseinek kiváló alkalom az ismereteik bővítésére. Az ajánló második felének (tartalmas és vidám) megértésében segít a Candor KFT. mely horvátországi hajóbérléseket ajánl elérhető áron, a Horváth Borház gondoskodik az éves vidámságról aki, szintén itt mutatja be termékeit…stb. Baráti tanács: mindenki készüljön a Bánkuti Motorsport kiállítóiból, mert érdekes vetélkedők során értékes ajándékokat nyerhetünk. Egyszóval remek és kellemes hétvége vár ránk, melyre szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mindig ragaszkodjon az eredeti Garrett turbófeltöltő márkához. Ez olyan döntés, amely minden körülmények között előnyt jelent Önnek és autójának.
Kína - Honeywell nyerte az első büntetőeljárást hamisítók ellen Kínában.

Jogi győzelem Kína ellen, amiért egy kínai gazdasági társaság hamisította a „Garrett” turbófeltöltőket. Ez a büntetőjogi fele- lősség mely Fencheng (Kína) vállalatot érte egy erőteljes jel- zés a többi leendő hamisítónak, hogy a Honeywell eltökélten megvédi szellemi tulajdonát. A tárgyalás Liaoning tartomány Fencheng városában volt, egy évig tartott a jogi vita. A bíróság egy év börtönbüntetést és súlyos pénzbüntetést ítélt meg. Mivel fellebbezést nem nyújtottak be, az ítélet azonnal hatályba lépett. Ezen túl a vállalat elvesztette az állami támogatását, ami 3,5millió, jüan és a gyártó sort ill. gépeket teljesen megsemmisítették. Az ítélet rendkívül bíztató és hisszük, hogy jelentős visszatartó ere- je lesz a további hamisításoknak, mondta Ed Goodwing a Globál Szerviz Turbo Technologies igazgatója. (http://www.garrettbulletin.com/news/china-%e2%80%93-honeywell-wins-first-ever-criminal-prosecution-against-counterfeiters) Sajnos Magyarországon is megjelentek olyan forgalmazók, akik a Kínai hamisítványokat hoznak az országunkba, ezeket a turbófeltöltőket európai származásúként (?)
kínálják! A javító ipart is eárasztják olcsó alkatrészekkel, sőt olyan alkatrészekkel is, amit a gyár nem ad, mert nem javasolt a helyreállítás ez az esetek döntő többségében szakmailag sem lehetséges, arról már nem beszélve, hogy gyári adat sem áll rendelkezésre. pl.: a VNT turbófeltöltőknek.

Az eredmények katasztrofálisak.
Mindezek ellenére az ilyen javításokra is van kereslet, részben a gazdasági helyzet más részt pedig a minél nagyobb profit reményében. Ezen, különösebben nem lepődhetünk meg, hiszen sok Amerikából rendelt minőségi terméknek hitt alkatrészről derül ki, hogy olcsó Kínai gyártmány a „BÓVLI” kategóriából. A megdöbbentő azonban az, hogy egyes hivatalos márkakereskedők a márka szervizeikben gyári felújítottként kínálják a külföldön felújított VNT turbófeltöltőket és elkérik a csere turbófeltöltőt. A Garrett nem állít helyre használt VNT turbófeltöltőket! Ez nagymértékben rombolja az autó márka, a turbófeltöltő, sőt a javító ipar ill.a saját márka szervizeik presztisét. Nem véletlen, hogy a magyarországi márka szervizek híre nem a legjobb, tisztelet a kivételnek.Ezért az emberek bizalma egyre inkább a kisebb műhelyek felé fordul, különösen a garanciális idő lejártával. Remélhetőleg a várva-várt gazdasági fellendülés megtöri az ilyen próbálkozások lendületét és az emberek a hosszú távon olcsóbb eredeti alkatrész felhasználókká válnak.

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Magyar Turbo KFT. Pályázati segítséggel sikerült megvásárolnunk a piacon lévő egyik legmodernebb és leg sokoldalúbb teljesítménymérő fékpadot. 

Az amerikai Land & Sea cég gyártmánya aki már közel 40 éve gyárt és fejleszt motor és teljesítmény mérő próbapadokat. Egyike a világ leggyorsabban növekvő, gyártó és fejlesztő ezen a területen.

Facebook


Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett.

Tovább...


Eddigi pályázataink!

A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. 

Tovább...


Turbo technológia (alap):

A motorteljesítmény arányos azzal a levegő és üzemanyag mennyiséggel, amely be tud jutni a hengerekbe. Mindent egyenlőnek tekintve, a nagyobb motorok több levegőt áramoltatnak.

Tovább...

© 2015 Magyar Turbó Kft. Minden jog fenntartva!