A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. GOP-2.1.1-09/A-2009-2703 számú pályázattal.

Projekt neve:

A vállalkozás technológiájának fejlesztése

Projekt leírása:

A Magyar Turbó Kft. 1995 óta foglalkozik turbófeltöltők javításával. Az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően 2004-ben a társaság megkapta a Garrett turbófeltöltő gyár által gyártott termékek forgalmazási és szervízelési jogát. A Garrett álltal javasolt, ill. elfogadott gépeken végzi a cég a felújításokat, a felújított feltöltők próbapadi ellenőrzését. A pályázatban bemutatott fejlesztés célja, hogy a vállalkozás minél jobban meg tudjon felelni a magas követelményeknek. A projekt megvalósítása során beszerzésre került: - 1 db TurboMatic-2 kiegyensúlyozó gép - 1 db MRV-2 rezgés osztályozó próbapad - 1db GateTest-3 Turbófeltöltő kalibráló.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Magyar-Turbó Kft

4300 Nyírbátor, Erzsébet út 24.

Közreműködő Szervezet neve és elérhetősége:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.

  1. Budapest, Váci út 83., Center Point 2. irodaház fszt.

Postacím: 1539 Budapest, Postafiók 684.

Hiperhivatkozás:

http://www.nfu.hu/

http://magzrt.hu

Ebben a következő szervezetek működtek közre: MAG – Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.1139 Budapest Pf. 684.Tel: 06 40 200-617 www.magzrt.hu info@magzrt.hu

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elérhetősége www.nfu.hu

A Magyar Turbo KFT. az Új Széchenyi Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott "Technologiaifejlesztés" című

GOP-2.1.1-12/B-2013-0670 jelű pályázatával 9 263 693Ft. támogatásban részesül.

Projekt neve:   "Technologiafejlesztés

Project leírása:

A Magyar Turbo KFT. a folyamatos technologia fejlesztések elkötelezett híve, és meggyőződésünk, hogy a piaci igényeknek csak így lehet megfelelni.

A project során beszerzésre került egy 4 kerék meghajtású autó teljesítmény mérésére is alkalmas dynamometer rendszer. A dynamometer teljes mértékben elektronikus, nincsenek mechanikusan surlódó alkatrészek. Ez lehetővé teszi a legmodernebb mérési eljárásokat, ami kivételessé teszi nemcsak Magyaroszágon, de Europában is.

 

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

Magyar Turbo KFT.

4300 Nyírbátor, Erzsébet út. 24

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:

MAG - Magyar Gazdaságfejlesztési Központ ZRT.

              1139 Budapest Váci út. 83.

Postacím: 1539 Budapest  Pf.:684.

Facebook


Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett.

Tovább...


Eddigi pályázataink!

A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. 

Tovább...


Turbo technológia (alap):

A motorteljesítmény arányos azzal a levegő és üzemanyag mennyiséggel, amely be tud jutni a hengerekbe. Mindent egyenlőnek tekintve, a nagyobb motorok több levegőt áramoltatnak.

Tovább...

© 2015 Magyar Turbó Kft. Minden jog fenntartva!