Boost szabályozók

Elektronikus Boost szabályozók

A Turbosmart díjnyertes elektronikus turbónyomás szabályzói, rendkívül hatékonyak és felhasználóbarátok, utcai és verseny célokra egyaránt alkalmasak. Csúcstechnológiát képviselnek és teljes ellenőrzést biztosítanak a turbófeltöltő szabályzásában.
A Turbosmart díjnyertes elektronikus Boost szabályzója egyike a piacon fellelhető legépszerűbb, legerőteljesebb és leginkább felhasználóbarát boost szabályzó rendszereknek, melyet versenyzők terveztek versenyzők számára. Az eBoost szabályzó teljes kontrollt biztosít a turbónyomás görbe felett. Az intelligens tulajdonságokkal bíró Boost szabályzót egy dologra tervezték; arra, hogy felülmúlja az Ön elvárásait és hogy Ön eredményeket érhessen el.
Minden Turbosmart eBoost szabályzó rendelkezik az exkluzív állítható kapu nyomás funkciónkkal, mely minimalizálja a wastegate szelep csúszását és a turbó válaszát 1000 fordulat / perccel javítja a fordulatszám-tartományban. Ez azt jelenti, hogy így növelhető a teljesítmény, valamint a motor válasza a turbónyomás maximális szintre való egyenletes emelése nélkül. Az eBoost szabályzó a felhasználók számára a turbónyomás görbe 3 különböző aspektusának ellenőrzését teszi lehetővé; a maximális turbónyomást (alapérték), a turbó töltőkompresszort (kapu nyomás) és a szabályzó reakció idejét (érzékenység).
Minden darab alumínium burkolattal van ellátva a tartósság és a strapabírás érdekében, míg a 3 részből álló kijelző funkciója az érthetőség és könnyű navigáció minden extrém vezetési körülmény esetén.
Mint minden Turbosmart terméket, az eBoost szabályzót is versenyzők segítségével tervezték azzal a gondolattal vezérelve, hogy az egyaránt megfelelő legyen mind az utcai, mind pedig a versenyautók számára.

Kapuzott Boost vezérlők

Messze a legegyszerűbb és leginkább költséghatékony módja a turbónyomás szabályzásának.

Boost Controller kiegészítők

Turbosmart nyomásmérő órák, óra konzolok, selenoid készletek, kiegészítő 10amp kapcsolók védőfedéllel.
Facebook


Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett.

Tovább...


Eddigi pályázataink!

A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. 

Tovább...


Turbo technológia (alap):

A motorteljesítmény arányos azzal a levegő és üzemanyag mennyiséggel, amely be tud jutni a hengerekbe. Mindent egyenlőnek tekintve, a nagyobb motorok több levegőt áramoltatnak.

Tovább...

© 2015 Magyar Turbó Kft. Minden jog fenntartva!