FPR sorozat 

Turbosmart üzemanyag-nyomás szabályozó.
FPR sorozat

FPR with gauge
Mi a feladata az üzemanyag nyomás szabályzónak (FPR)?
Egy üzemanyag nyomásszabályozó feladata, hogy mindíg a megfelelő tüzelőanyag-nyomás legyen üzemanyag elosztó csőben, a motor alapjáratától a padló gázig.

Mikor válik szükségessé?
A nagyobb üzemanyag befecskendezők vagy magasabb áramlású benzin szivattyú alkalmazása esetén szükségessé válik az üzemanyag nyomás szabályzó utólagos beépítése, hogy lehetővé tegye a nyomás álításokat, miközben fentart egy stabil alap nyomást.

Miért Turbosmart FPR?
Minden Turbosmart FPR azaz üzenanyagnyomás szabályzót egyetlen darab (tömb) aluminiumból készül és kézzel szerelik, biztosítva a maximális pontosságot. Turbosmart FPR-t úgy tervezték, hogy egyenletes és stabil tüzelőanyag nyomást szolgáltassanak minden körülmények között az alapjárattól a padló gázig. Egyaránt alkalmas az elektromos és mechanikus üzemanyag-szivattyúk használata esetén.
A FPR tartomány funkciókat egy csavarral könnyedén lehet állítani és a bellított értéken rögziteni.
Minden üzemanyag szabályzó tartalmaz egy sor tartozékot, mint üzemanyag-nyomócső adapterek
csatlakozók, hogy illeszkedjenek a legnépszerübb gyártmányokhoz, modelekhez.
FPR exploded view
Az alábbi ábra egy szokásos üzemanyagnyomás-szabályzó összeállítást mutat: a bemenő cső az üzemanyag-nyomócsőhöz csatlakozik, a visszatérő cső az üzemanyagtartályhoz és a Vákuum/Nyomás csatlakozó a szívócsonkhoz.
Az alapnyomás az üzemanyagnyomás-szabályzó tetején lévő csavar és anya rendszerrel állítható.
Üzemanyagnyomás-szabályzóról gondolkodik? Gondoljon a Turbosmartra.
Alapnyomás
állítócsavar
TIPP: Az alapnyomást a gépkocsi alapjáratánál és a vákuum/nyomás jel üzemanyagnyomás-szabályzóról történő lekötésével állítsa be.
Vákuum/nyomás jel
- A szívócsonkra ÜZEMANYAG-NYOMÓCSŐWMF
FPR-3000
Cikkszámok:
KÉK: TS-0401-1007
FEKETE: TS-0401-1008
Leírás: Nagy teljesítményű üzemanyag nyomásszabályzó. Ideális 3000 LE-s utcai/versenyautók üzemanyagrendszereihez. Speciális belső kialakításával képes az összes verseny üzemanyagtípus kezelésére. -10AN bevezető cső, -8AN kivezető cső, 1/8 NPT mérőeszköz csatlakozás, 30-70 PSI alapnyomás állítások, 1:1 arány. Rögzítő egységgel, vákuum csatlakozóval, mérőeszköz csatlakozó vakdugóval és -3AN vákuum/nyomás csőadapterrel szállítják.

.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


FPR-2000
Cikkszámok:
KÉK: TS-0401-1005
FEKETE: TS-0401-1006

Leírás: Ideális 2000 LE-s utcai/versenyautók üzemanyagrendszereihez. Speciális belső kialakításával képes az összes versenyüzemanyag-típus kezelésére.-8AN bevezető és kivezető csövek, 1/8 NPT mérőeszköz csatlakozás, 30-70 PSI alapnyomás állítások, 1:1 arány. Rögzítő egységgel, vákuum csatlakozóval, mérőeszköz csatlakozó vakdugóval és -3AN vákuum/nyomás csőadapterrel szállítják.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FPR2000
FPR-1200
Rész száma:
KÉK: TS-0401-1003
FEKETE: TS-0401-1004

Leírás: Ideális 1200 LE-s utcai/versenyautók üzemanyagrendszereihez. Speciális belső kialakításával képes az összes versenyüzemanyag-típus kezelésére. -6AN bevezető és kivezető csövek, 1/8 NPT mérőeszköz csatlakozás, 30-70 PSI alapnyomás állítások, 1:1 arány. Rögzítő egységgel, vákuum csatlakozóval és mérőeszköz csatlakozó vakdugóval szállítják.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

FPR1200
FPR-800
Cikkszámok:
KÉK: TS-0401-1001
FEKETE: TS-0401-1002

Leírás: Ideális 800 LE-s utcai/versenyautók üzemanyagrendszereihez. 1/8 NPT bevezető és kivezető csövek, 1/8 NPT mérőeszköz csatlakozás, 30-70 PSI alapnyomás állítások, 1:1 arány. Rögzítő egységgel, vákuum csatlakozóval és mérőeszköz csatlakozó vakdugóval szállítják.
FPR800

 

FPR kiegészítők

 

Facebook


Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett.

Tovább...


Eddigi pályázataink!

A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. 

Tovább...


Turbo technológia (alap):

A motorteljesítmény arányos azzal a levegő és üzemanyag mennyiséggel, amely be tud jutni a hengerekbe. Mindent egyenlőnek tekintve, a nagyobb motorok több levegőt áramoltatnak.

Tovább...

© 2015 Magyar Turbó Kft. Minden jog fenntartva!