Wastegates

Ultra-Gate38

38 mm-es külső nyomásszabályzó szelep. Könnyű és kompakt, nagyszerű ár-érték arányt nyújt és rendelkezik minden funkcióval, amelyekkel a legfejlettebb versenyautók nyomásszabályzó szelepjei.

Hiper-Gate45

45 mm-es külső nyomásszabályzó szelep. Az Ultra-Gate és a Pro-Gate50 között helyezkedik el. A Hyper-Gate45 ötvözi mindkettő legjobb tulajdonságait.

Pro-Gate50

50 mm-es külső lefúvató szelep. Nagyobb áramlási út jellemzi és kiváló magas hőmérséklet ellenállás.

Power-Gate60

60 mm-es külső lefúvató szelep. A Power-Gate60 ideális extrém lóerős, magas hőmérsékletű alkalmazásokhoz.

Comp-Gate40 - ÚJ 2010-RE

Vadonatúj 40 mm-es külső wastegate szelep. Egy forradalmian új burkolat jellemzi, záró gyűrűvel, lehetővé téve a rugók gyors váltását és a kapu fizikai méretének csökkentését.
Facebook


Szurkoljon velünk a Zengő Motorsportnak!

A Zengő Motorsportot az 1990-es évek derekán Zengő Zoltán alapította, majd a csapat a 2000-es évek elejére Magyarország egyik vezető, autósporttal foglalkozó vállalkozása lett.

Tovább...


Eddigi pályázataink!

A Magyar Turbo KFT. támogatást nyert a Gazdaságfejlesztési Operatív Program mikro,- kis és középvállalkozások technologiai fejlesztése céljából kiírt pályázaton. 

Tovább...


Turbo technológia (alap):

A motorteljesítmény arányos azzal a levegő és üzemanyag mennyiséggel, amely be tud jutni a hengerekbe. Mindent egyenlőnek tekintve, a nagyobb motorok több levegőt áramoltatnak.

Tovább...

© 2015 Magyar Turbó Kft. Minden jog fenntartva!